Το Cronos: The New Dawn, το νέο survival horror της Bloober Team, κυκλοφόρησε το πρώτο του hotfix στις 10 Σεπτεμβρίου 2025. Ο τίτλος θεωρείται ήδη μια από τις καλύτερες horror κυκλοφορίες της χρονιάς, και τώρα αποκτά σημαντικές βελτιώσεις σε συστήματα αποθήκευσης, επιτεύγματα και ποιότητα ζωής.
Η Bloober Team, γνωστή για το Silent Hill 2 Remake και τη σειρά Layers of Fear, δείχνει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στην υποστήριξη του παιχνιδιού.
Τα σημαντικότερα fixes του Hotfix 1 (ver. 323631)
- Save & autosave διορθώσεις:
- Λύθηκαν πολλά compatibility issues που μπλόκαραν την πρόοδο σε περιοχές όπως η εκκλησία και το Apartment Zone.
- Προστέθηκαν νέα autosave triggers, όπως πριν από το cutscene με τα αδέρφια στο εργοστάσιο.
- Achievements:
- Το Boon of the Relics πλέον μετράει σωστά τα όπλα που αγοράζονται από το Workstation.
- Το Pathfinder ενεργοποιείται ακόμα κι αν παραλειφθεί το cutscene.
- Το Pyromaniac ξεκλειδώνεται κανονικά όταν χρησιμοποιείται η Pyre ability.
- Gameplay & γραφικά:
- Διορθώθηκαν προβλήματα με εχθρούς που κολλούσαν στο περιβάλλον.
- Βελτιώθηκε η HDR απεικόνιση σε μενού.
- Διορθώθηκαν artifacts όταν αλλάζει το graphics preset.
- Quality of Life:
- Προστέθηκε ενημερωτική οθόνη στο New Game+ για τον εξοπλισμό στο stash.
- Αφαιρέθηκαν “fear traps” κάτω από το δάπεδο στην εκκλησία.
- Βελτιώθηκε το scrolling στο EULA.






Διαθεσιμότητα
Το Hotfix 1 είναι ήδη live σε PC, PlayStation και Xbox, ενώ για το Nintendo Switch 2 θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η Bloober Team επιβεβαίωσε ότι η διάθεση σε όλες τις πλατφόρμες γίνεται μέσα σε λίγες ημέρες.
Με το πρώτο hotfix, το Cronos: The New Dawn γίνεται πιο σταθερό και απολαυστικό, διορθώνοντας κρίσιμα bugs που χαλούσαν την εμπειρία. Ένα, αν μη τι άλλο, ενθαρρυντικό πρώτο βήμα για το νέο μεγάλο horror IP της Bloober Team.
Διαβάστε ακόμα:
Νέο μεγάλο update στο Assassin’s Creed Shadows και προετοιμασία για το Claws of Awaji DLC
Διέρρευσαν στοιχεία για νέα συνεργασία του Fortnite με τον Sonic





















