Το RuneScape: Dragonwilds φαίνεται πως μπήκε με φόρα στο προσκήνιο και ήδη θεωρείται τεράστια επιτυχία, μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του σε early access μέσω Steam. Παρόλο που αποτελεί spin-off από τον ιστορικό κόσμο του RuneScape, το Dragonwilds ακολουθεί τη δική του πορεία και όπως όλα δείχνουν, οι παίκτες την αγκάλιασαν αμέσως.
Με φόντο την ξεχασμένη ήπειρο Ashenfall, το παιχνίδι σε βάζει στον ρόλο ενός μελλοντικού κυνηγού δράκων, σε έναν κόσμο που σου επιτρέπει να χτίζεις, να craft-άρεις και να εξερευνάς, ενώ η μεγάλη σου αποστολή είναι να αντιμετωπίσεις τη Dragon Queen. Η συνταγή θυμίζει ένα μείγμα από survival RPG και sandbox, αλλά με το RuneScape flavor να δίνει χαρακτήρα.
Το highlight όμως ήρθε από τον ίδιο τον Jon Bellamy της Jagex, ο οποίος μέσω LinkedIn αποκάλυψε ότι το παιχνίδι:
- Έγινε το #1 παγκοσμίως σε πωλήσεις στο Steam
- Έχει ξεπεράσει τις 600.000 πωλήσεις
- Διαθέτει “Very Positive” αξιολόγηση
- Είναι το #3 πιο παρακολουθούμενο παιχνίδι στο Twitch
- Και κρατάει τους παίκτες του για πάνω από 2 ώρες ανά session
Ο ενθουσιασμός έχει φτάσει και στα forums και το Reddit, όπου πολλοί εκφράζουν τη χαρά τους για την επιτυχία του τίτλου, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που δηλώνουν πως τώρα πια θέλουν να το δοκιμάσουν, έπειτα από τις πρώτες επιφυλάξεις.

Παρά την πολύ φρέσκια κυκλοφορία του, το Dragonwilds έχει ήδη δει την εμφάνιση δεκάδων mods, τα οποία προσθέτουν ευκολίες όπως απενεργοποίηση ζημιών στις κατασκευές ή αφαίρεση περιορισμών βάρους στο inventory κάτι που δείχνει πως η κοινότητα έχει μπει με τα μούτρα και έχει αρχίσει να χτίζει γύρω του.
Η Jagex φαίνεται να έχει στα χέρια της μια δυνατή και ζωντανή βάση για το μέλλον, και το RuneScape brand, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, αποδεικνύεται πιο δυνατό από ποτέ.
Διαβάστε ακόμη:
Σχόλια 1