Δυστυχώς η απάντηση φαίνεται να είναι πως όχι. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο Adam Kicinski, πρόεδρος της CD Projekt, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που έγινε μέσα στην βδομάδα.
Μία από τις πολλές ερωτήσεις που του έγιναν, ήταν και αυτή με το εάν θα ακολουθήσουν την νέα μόδα των battle royal παιχνιδιών και για το αν θα υπάρξει αντίστοιχο mode στο Cyberpunk 2077. Μπορεί να απέφυγε να δώσει μια σαφή απάντηση πάνω σε αυτό το θέμα, είπε όμως ότι από πλευράς της εταιρίας θέλουν να δώσουν στο κοινό τους ένα παιχνίδι που να βασίζεται στην (τεράστια) ιστορία του, όπως ακριβώς και ο έτερος μεγάλος τίτλος της CD Projekt, το The Witcher 3.
Όπως είπαμε και πριν, δεν υπήρξε μια ξεκάθαρη απάντηση πάνω στο θέμα battle royal και γενικά για το αν θα υπάρχουν multiplayer στοιχεία μέσα στο παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την φετινή E3 όπου και θα γίνει το μεγάλο reveal του Cyberpunk 2077.